vineri, 27 noiembrie 2015

Expertul seducător ( Ticălosul seducător #3 ) - Christina Lauren


Titlu : Expertul seducător ( Ticălosul seducător #3 )
Titlu original: Beautiful Player ( Bautiful Bastard #3) 
Autor: Christina Lauren 
Editura: Trei 
Colecţia: Eroscop 
Număr de pagini: 384
Data apariţiei: August 2015 


      Adevărul este că nu am mai avut timp să citesc, dar să fac o recenzie, însă de data asta vă aduc o continuare la o serie care mie personal mi-a plăcut .            ”Expertul  seducător„  este un roman cu umor, un roman care îți dă o stare de bine, este un roman în care fiecare regăsește mai mult ca sigur măcar un singur moment al vieții ei. Bărbații, sigur vor să fie un Will, iar fetele sunt absolut sigură că vor o poveste de dragoste cu sare și piper, o poveste de dragoste cu acel veșnic ” happy-end”. 
Hanna Bergstrom este genul de fată care își adoră munca, care s-a închis în ea și care pur și simplu a trecut-o pe primul loc. Nu o văd o tocilară ci o tipă intelgientă, cu umor, care a știut să își pună prioritățile în viață, doar că uneori trebuie să îmbini și munca cu altceva, cu viața personală, doar că Hanna nu are viață persoanală, nu a auzit de ea. Viața ei este laboratorul. Hanna, este dulce, sinceră, uneori mult prea sinceră, dar adorabilă. Nu ai cum să nu o placi, însă singura ei problemă este că nu iese din micuța ei ascunzătoare, așa că fratele ei și-a propus să rezolve această problemă, rugând-o să iasă măcar o dată cu unul dintre cei mai buni prieteni ai săi, Will care locuia în același oraș cu ea. Desigur, cum nu poate să își refuze fratele, aceasta face ce a fost rugată. 
Will, este desigur prezentat ca un casanova, un expert seducător exact așa cum îl prezintă titlul. Nu vea relații,nu vrea obligații, pe scurt: nu vrea să se implice. Este bărbatul care îi place să se distreze, care se bucură de viață din plin, merge le petreceri, iese cu prietenii, iar nelipsitele partenere sunt la ordinea zilei, sau serii mai bine zis. 
Oare ce reacție are Will când primește un telefon de la Hanna, sau Ziggy cum o știe el, surioara mai mică a celui mai bun prieten? 
Will încearcă să o facă să cocheteze ușor cu viața, iar ideea lui salvatoare este să o ia cu el la alergat. Astfel Ziggy nu începe doar să iasă din casă, dar poate să devină într-o formă mai bună decât a fost vreodată. 
I-am adorat pe cei doi, le-am adorat jocul de-a ”șoarecele și pisica”, am savurat modul sincer al Hannei, modul nebunesc al lui Will, dar mai ales, am adorat scânteile ce ieșeau când erau împreună.
Totul mergea frumos, Will începe să o începe să o învețe pe Hanna ce înseamnp viața, plăcerea, cum să se descurce cu bărbații și cum poate să cucerească, însă oare va ajunge el să fie cel cucerit? Oare va fi Hanna îndeajuns de bună încât să îi schimbe radical stilul haotic de viață? Oare va putea Will să o facă pe Hanna să își piardă capul și să uite de orice altceva în afară de el? 
Trebuie să citiți și să savurați această carte, să vedeți cum se descurcă Will când se va fi în casa copilăriei a Hannei, alături de oamenii care i-au devenit părinți la un moment dat. Să vedeți modul în care cei doi încearcă să stea departe, modul în care se lupte să nu își arate sentimentele nici față de alții, nici față de ei. O să vă placă enorm jocul lor, o să vă placă chiar și momentele când cei doi nu se înțeleg sau înțeleg doar ce vor. 
Întrebarea este dacă în ciuda acestor neînțelegeri, în ciuda a acestei nebunii, oare ei vor reuși să treacă peste toate și să rămână împreună? Vor reuși să se bucure de ei cum trebuie?? Toate acestea le veși afla doar citind această frumoasă carte.


Sinopsis 

O tocilara ispititoare. Un Casanova incurabil. Si o lectie de chimie intre doi oameni, prea scandaloasa pentru a fi predata in scoala. 
Certata de fratele ei ultraprotector fiindca-si neglijeaza viata sociala, Hanna Bergstrom decide sa-i urmeze sfatul si sa-si caute un partener. Si cine altul ar fi mai potrivit sa o transforme intr-o femeie dorita de toti barbatii decat prietenul cel mai bun al fratelui sau, superbul Will Sumner, aventurier si playboy fara scrupule?
„O iubeam pentru ca era atat de lipsita de inhibitii — atat de pasionata, de increzatoare si de inteligenta. Si imi lipsea sa-i simt corpul, sa obtin placere de la ea si, la dracu’, sa-i ofer placere la nesfarsit.“

Citate 

“Ma indragostisem de ea si ma indragostisem prea repede si prea tare ca sa-mi pot gasi usor un punct de sprijin."

” Îmi cerceta fața milimetru cu milimetru. 
- Nu știu...dacă am mai fost vreodată așa de tulburat de cineva, zise el. ”

”Toate raritățile pentru cei rari. 
Îmi plăcea cum arăta cerneala neagră pe pielea ei. Îmi plăcea şi mai mult să-mi văd scrisul acolo. ”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu